Skip to product information
1 of 1

Sergio Tacchini Meshkuj, Meshkuj

SERGIO TACCHINI ST.1.10307-1

SERGIO TACCHINI ST.1.10307-1

Regular price €77,00 EUR
Regular price Sale price €77,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.
"Sergio Tacchini: Ekskluziviteti i rrypës së qelikut ose lekurës së tyre të lartë është pasqyruar në dizajnin e tyre me teknologjinë All Stainles Steel. Me rezistencë të lartë ndaj ujit, deri në 5 ATM, këto orë janë kombinimi i përkryer i elegancës dhe performancës. Me një garanci prej 24 muajve, janë simbol i cilësisë dhe durueshmërisë.
View full details