Skip to product information
1 of 1

Daniel Klein Meshkuj, Meshkuj

Daniel Klein DK.1.13287-3

Daniel Klein DK.1.13287-3

Regular price €44,00 EUR
Regular price Sale price €44,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.
Daniel Klein është një brend i famshëm për orët e tyre të dizajnuara me kujdes dhe me një shije të veçantë për detaljet. Kombinimi i rrypës së qelqit dhe rezistencës ndaj ujit prej 3 deri në 5 ATM e bën këtë koleksion të përshtatshëm për përdorim të përditshëm dhe aventura të ndryshme. Me një garanci prej 12 muaj, ju jeni të sigurt për cilësinë dhe performancën e tyre në kohë.
View full details