Skip to product information
1 of 1

Oraime.com

Frank Alex FA.G11690M.03

Frank Alex FA.G11690M.03

Regular price €40,00 EUR
Regular price Sale price €40,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.
Frank Alex ofron orë me rrypë qeliku ose lekurë, me një rezistencë të lehtë ndaj ujit (1-3 ATM). Këto orë janë të përshtatshme për përdorim të përditshëm. Me një garanci prej 12 muajve, Frank Alex premton cilësi dhe kënaqësi për klientët e tyre.
View full details