Privacy Policy

Oraime & tiziano B mbledh të gjitha informacionet personale që ju i jepni gjatë regjistrimit dhe/ose plotësimit të porosisë tuaj. Të gjitha informacionet tuaja personale trajtohen me konfidencialitet dhe në përputhje me rregulloret e privatësisë të regjistruara në Aktin e Mbrotjes së të Dhënave Personale. Ne përdorim vetëm informacionet tuaja personale për të plotësuar porositë tuaja, kthimet, ndërrimet, ose për të adresuar çdo çështje të mundshme që lind në lidhje me të dhënat e mësipërme.

Pagesat Pagesat tuaja trajtohen në mënyrë të sigurt nga një ofrues i shërbimeve të portës së pagesave. Asnjë nga të dhënat tuaja të ndjeshme (p.sh. detajet e kartave të kreditit) nuk ruhen në serverin tonë.

Palët e treta Asnjë nga të dhënat tuaja personale nuk zbulohen ndaj palëve të treta, përveç rasteve kur një palë e tretë nevojitet për të plotësuar porosinë tuaj ose për të riparuar një produkt të dëmtuar.

Cookies Cookies janë pajisje ndjekëse që ndihmojnë përdoruesit të lëvizin nëpër faqeve të internetit më efikasht. Disa cookies janë të domosdoshme për funksionimin e duhur të faqes së internetit dhe janë të dobishme për klientët, pasi mbajnë mend shportën e tyre të blerjeve dhe preferencat.

Abonimi i buletinit Ju mund të anashkaloni abonimin në çdo kohë nga marrja e komunikimeve të mëtejshme nëpërmjet lidhjes së anashkalimit të vendosur në fund të çdo emaili.

Pyetjet me te Shpeshta

Mund të anulojmë porosinë vetëm nëse produktet nuk janë përpunuar dhe dërguar ende.

Ju lutemi, vini re se ne gjithmonë përpiqemi të përpunojmë çdo porosi sa më shpejt të jetë e mundur, sidomos porositë me personalizime. Kjo zakonisht bëhet brenda 12 orëve të para pas blerjes.

Nëse dëshironi të anuloni porosinë, ju lutemi, na kontaktoni përmes bisedës në drejtpërdrejtë ose dërgoni një kërkesë përmes formularit të kontaktit.

Në rast se porosia është dërguar tashmë, zbatohet procedura standard e kthimit.

Ju lutemi, vini re se nuk pranojmë kthime të artikujve të personalizuar.

Kodet e zbritjes nuk mund të përdoren kur një promocion tjetër është aktiv, dhe as nuk mund të përdoren së bashku me koda të tjera të zbritjes.

Pas vendosjes së një porosie, kemi disa etapa të verifikimit për të siguruar sigurinë më të lartë për klientët tanë.

Nëse porosia juaj është e suksesshme, duhet të merrni një konfirmim porosie brenda 2 orësh përmes adresës së emailit që keni dhënë gjatë pagesës. Ju lutemi, kontrolloni folderin e spamit, mund të ndodhet aty email-i i konfirmimit.

Nëse jo, ju lutemi na kontaktoni përmes bisedës në drejtpërdrejtë ose formularit të kontaktit dhe ne do t'ju ndihmojmë në këtë çështje.

Të gjitha produktet tona dërgohen nga magazina jonë në Republiken e Kosoves.

Nëse keni vështirësi në aktivizimin e kodit tuaj të zbritjes, ju lutemi na kontaktoni përmes bisedës në drejtpërdrejtë ose përmes formularit të kontaktit.

Të gjitha porositë nuk do të përmbajnë ndonjë lloj dokumentacioni fizik, përveç një fletë-paketeje që tregon vetëm emrin e produktit(ve) që ishin përfshirë në porosi.

Për çdo pyetje tjetër në lidhje me faturën tuaj, mos ngurroni të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientëve.

Fatkeqesishte, ne nuk kemi aftësi të ndryshojmë adresën pasi detajet e porosisë janë dërguar në magazinën tonë. Nëse dëshironi të ndryshoni adresën e dërgesës, ju lutemi të kontaktoni shërbimin e transportit.

...