Skip to product information
1 of 1

Oraime.com

Casio MTP-VD02G-1EUDF

Casio MTP-VD02G-1EUDF

Regular price €63,00 EUR
Regular price Sale price €63,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.
Casio, sinonim i teknologjisë dhe dizajnit, ofron orë me rrypë qeliku ose lekurë, me rezistencë ndaj ujit prej 3 deri në 5 ATM. Këto orë janë një kombinim i përsosur i stilit dhe funksionalitetit për përdorim të përditshëm. Me një garancion prej 24 muajve, Casio ju siguron për cilësi dhe performancë të lartë.
View full details