Skip to product information
1 of 1

Oraime.com

CASIO LTP-V005G-1BUDF

CASIO LTP-V005G-1BUDF

Regular price €49,00 EUR
Regular price Sale price €49,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.
Casio, sinonim i teknologjisë dhe dizajnit, ofron orë me rrypë qeliku ose lekurë, me rezistencë ndaj ujit prej 3 deri në 5 ATM. Këto orë janë një kombinim i përsosur i stilit dhe funksionalitetit për përdorim të përditshëm. Me një garancion prej 24 muajve, Casio ju siguron për cilësi dhe performancë të lartë.
View full details