Skip to product information
1 of 1

Biggoti Femra, Femra

Bigotti BG.1.10495-2

Bigotti BG.1.10495-2

Regular price €47,00 EUR
Regular price Sale price €47,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.
Bigotti është një brend i njohur për stilin e tyre të përsosur italian. Koleksioni i tyre i orëve ofron rrypa qeliku ose lekurë të vërtetë dhe rezistencë ndaj ujit prej 3 deri në 5 ATM. Me një mekanizëm të vërtetë cilësor, Bigotti vjen me një garanci prej 24 muajve, duke siguruar cilësi dhe besueshmëri të palëkundshme në kohë
View full details