Skip to product information
1 of 1

Beverly Hills Polo Club Meshkuj, Meshkuj

Beverly Hills PoloClub BP3217X.560

Beverly Hills PoloClub BP3217X.560

Regular price €116,00 EUR
Regular price Sale price €116,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.
Beverly Hills Polo Club: Stil, elegancë, dhe qëndrueshmëri në çdo detaj. Rrypa qelqi ose lekurë e lartë, shtresë qeramike, rezistencë ndaj ujit deri në 10 ATM. Garanci 24 muaj për performancë të sigurtë.
View full details