Skip to product information
1 of 1

Oraime.com

Beverly Hills BP3614C.120

Beverly Hills BP3614C.120

Regular price €91,00 EUR
Regular price Sale price €91,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Beverly Hills Polo Club: Stil, elegancë, dhe qëndrueshmëri në çdo detaj. Rrypa qelqi ose lekurë e lartë, shtresë qeramike, rezistencë ndaj ujit deri në 10 ATM. Garanci 24 muaj për performancë të sigurtë.

View full details