Career

Kompania Oraime është një emër i njohur dhe i besueshëm në botën e aksesoreve dhe orëve. Me një përvojë të pasur dhe një ekip të përkushtuar të ekspertëve të orëve, ne kemi arritur të krijojmë një rrugë të suksesshme në këtë fushë të specializuar.

Misioni ynë është të ofrojmë jo vetëm produkte të kualitetit të lartë, por edhe një përvojë të shkëlqyer të blerjes dhe këshillës për klientët tanë. Ne kuptojmë se një orë nuk është thjesht një pajisje për tregimin e kohës, por një përfaqësues i stilit dhe shprehje e personalitetit të përdoruesit. Prandaj, kemi kujdesur që portofoli ynë të përfshijë një gamë të gjerë të modeleve dhe markave të njohura, duke siguruar që të gjithë gjejnë atë që u përshtatet më së miri.

Ekipi ynë i konsulentëve të orëve është një grup i pasionuar i profesionistëve me njohuri të thella në fushën e orëve. Ata janë në dispozicion të klientëve tanë për të ofruar këshillë të specializuar dhe për t'i ndihmuar ata në zgjedhjen e orës së tyre të preferuar. Cilësia e shërbimit dhe përkushtimi ndaj detajeve janë vlerat që na dallon.

Përveç konsulencës së orëve, ne ofrojmë edhe shërbime të tjera të lidhura me këtë fushë. Për të siguruar që orat të mbeten në gjendje optimale, ofrojmë shërbime të specializuara të mirëmbajtjes dhe riparimit. Ekipi ynë i teknikëve të certifikuar është në dispozicion për të siguruar se çdo orë funksionon në mënyrën më të mirë të mundshme.

Ne jemi krenarë që kemi ndihmuar shumë klientë të gjejnë orën e tyre të ëndrrave dhe të mbajnë funksionimin e tyre në kohë optimale. Besimi dhe përkushtimi i tyre në Oraime është një dëshmi e vlerës së shërbimit tonë.

Për më shumë informacione dhe për të shfletuar koleksionin tonë të gjerë të orëve të cilësisë së lartë, ju ftojmë të vizitoni faqen tonë zyrtare. Na kontaktoni për çdo kërkesë ose pyetje, dhe ekipi ynë do të jetë këtu për t'ju ndihmuar në çdo hap të rrugës. Ju faleminderit që zgjodhët Oraime për aventurën tuaj me orat!

Pyetjet me te Shpeshta

Mund të anulojmë porosinë vetëm nëse produktet nuk janë përpunuar dhe dërguar ende.

Ju lutemi, vini re se ne gjithmonë përpiqemi të përpunojmë çdo porosi sa më shpejt të jetë e mundur, sidomos porositë me personalizime. Kjo zakonisht bëhet brenda 12 orëve të para pas blerjes.

Nëse dëshironi të anuloni porosinë, ju lutemi, na kontaktoni përmes bisedës në drejtpërdrejtë ose dërgoni një kërkesë përmes formularit të kontaktit.

Në rast se porosia është dërguar tashmë, zbatohet procedura standard e kthimit.

Ju lutemi, vini re se nuk pranojmë kthime të artikujve të personalizuar.

Kodet e zbritjes nuk mund të përdoren kur një promocion tjetër është aktiv, dhe as nuk mund të përdoren së bashku me koda të tjera të zbritjes.

Pas vendosjes së një porosie, kemi disa etapa të verifikimit për të siguruar sigurinë më të lartë për klientët tanë.

Nëse porosia juaj është e suksesshme, duhet të merrni një konfirmim porosie brenda 2 orësh përmes adresës së emailit që keni dhënë gjatë pagesës. Ju lutemi, kontrolloni folderin e spamit, mund të ndodhet aty email-i i konfirmimit.

Nëse jo, ju lutemi na kontaktoni përmes bisedës në drejtpërdrejtë ose formularit të kontaktit dhe ne do t'ju ndihmojmë në këtë çështje.

Të gjitha produktet tona dërgohen nga magazina jonë në Republiken e Kosoves.

Nëse keni vështirësi në aktivizimin e kodit tuaj të zbritjes, ju lutemi na kontaktoni përmes bisedës në drejtpërdrejtë ose përmes formularit të kontaktit.

Të gjitha porositë nuk do të përmbajnë ndonjë lloj dokumentacioni fizik, përveç një fletë-paketeje që tregon vetëm emrin e produktit(ve) që ishin përfshirë në porosi.

Për çdo pyetje tjetër në lidhje me faturën tuaj, mos ngurroni të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientëve.

Fatkeqesishte, ne nuk kemi aftësi të ndryshojmë adresën pasi detajet e porosisë janë dërguar në magazinën tonë. Nëse dëshironi të ndryshoni adresën e dërgesës, ju lutemi të kontaktoni shërbimin e transportit.

...