About us

Oraime & Tiziano B is a company specialized in selling watches online. It offers a wide range of products from the most well-known watch brands, including important mechanical and electronic watches, sporty, casual, and classic ones. With the aim of providing an excellent online shopping experience, oraime.com offers fast and reliable transportation services and customer care. The company values quality, service, and reliability, aiming to provide personalized solutions for its customers' needs.

We have worked, tried, and continued in this way as we believe. Let's talk a bit more about ourselves; We are a dedicated team to our business! This is what sets us apart from others. We have been proud to inspire many of our colleagues since 2017. Here we are happier. This is Oraime.com. We are in love with this team. Despite all the negativities experienced in the business world, we are always working with love and always focused on the customers.

Privileges of Oraime.com Company:

Novelty
Superior Service Concept
Guaranteed customer satisfaction
Being fully customer-oriented
Certainly, the main feature that distinguishes Oraime.com is that we love this job. Our goal; every one of our customers leaves here happy. We are always striving for excellence as a team. This is the most important characteristic that makes us different from ordinary watch sellers. One of our greatest advantages is that thousands of customers have testified and motivated us when they climbed the steps of success. Success is only a team effort. We are here to provide you with the best service as a team.

I'm glad to meet you!

Pyetjet me te Shpeshta

Mund të anulojmë porosinë vetëm nëse produktet nuk janë përpunuar dhe dërguar ende.

Ju lutemi, vini re se ne gjithmonë përpiqemi të përpunojmë çdo porosi sa më shpejt të jetë e mundur, sidomos porositë me personalizime. Kjo zakonisht bëhet brenda 12 orëve të para pas blerjes.

Nëse dëshironi të anuloni porosinë, ju lutemi, na kontaktoni përmes bisedës në drejtpërdrejtë ose dërgoni një kërkesë përmes formularit të kontaktit.

Në rast se porosia është dërguar tashmë, zbatohet procedura standard e kthimit.

Ju lutemi, vini re se nuk pranojmë kthime të artikujve të personalizuar.

Kodet e zbritjes nuk mund të përdoren kur një promocion tjetër është aktiv, dhe as nuk mund të përdoren së bashku me koda të tjera të zbritjes.

Pas vendosjes së një porosie, kemi disa etapa të verifikimit për të siguruar sigurinë më të lartë për klientët tanë.

Nëse porosia juaj është e suksesshme, duhet të merrni një konfirmim porosie brenda 2 orësh përmes adresës së emailit që keni dhënë gjatë pagesës. Ju lutemi, kontrolloni folderin e spamit, mund të ndodhet aty email-i i konfirmimit.

Nëse jo, ju lutemi na kontaktoni përmes bisedës në drejtpërdrejtë ose formularit të kontaktit dhe ne do t'ju ndihmojmë në këtë çështje.

Të gjitha produktet tona dërgohen nga magazina jonë në Republiken e Kosoves.

Nëse keni vështirësi në aktivizimin e kodit tuaj të zbritjes, ju lutemi na kontaktoni përmes bisedës në drejtpërdrejtë ose përmes formularit të kontaktit.

Të gjitha porositë nuk do të përmbajnë ndonjë lloj dokumentacioni fizik, përveç një fletë-paketeje që tregon vetëm emrin e produktit(ve) që ishin përfshirë në porosi.

Për çdo pyetje tjetër në lidhje me faturën tuaj, mos ngurroni të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientëve.

Fatkeqesishte, ne nuk kemi aftësi të ndryshojmë adresën pasi detajet e porosisë janë dërguar në magazinën tonë. Nëse dëshironi të ndryshoni adresën e dërgesës, ju lutemi të kontaktoni shërbimin e transportit.

...