За нас

Oraime & Tiziano B е компанија специјализирана за продажба на часовници онлајн. Предлага широк спектар на производи од најпознатите брендови на часовници, вклучувајќи ги важни механички и електронски часовници, спортски, неформални и класични. Со цел да обезбеди одлично искуство за онлајн купување, oraime.com нуди брзи и надежни услуги за превоз и грижа за клиентите. Компанијата цени квалитетот, услугата и надежноста, со цел да обезбеди персонализирани решенија за потребите на своите клиенти.

Работевме, обидувавме се и продолжувавме по овој начин, бидејќи веруваме. Да зборуваме малку повеќе за себе; Ние сме посветен тим на нашата работа! Ова е она што не нè разликува од другите. Сме горди што ја вдишавме многумина од нашите колеги од 2017 година. Тука сме посреќни. Ова е Oraime.com. Сме во љубов со овој тим. Независно од сите негативности искусени во бизнисот, ние секогаш работиме со ljубов и секогаш сме фокусирани на клиентите.

Привилегии на компанијата Oraime.com:

Новитет Концепт на супериорна услуга Гарантирана задоволство на клиентите Целосно ориентирана кон клиентите Сигурно, главната карактеристика која ја разликува Oraime.com е тоа што ја љубиме оваа работа. Нашата цел; секој од нашите клиенти да го напушти ова место среќен. Секогаш стремиме кон извонредност како тим. Ова е најважната карактеристика која не нè разликува од обичните продавачи на часовници. Една од нашите најголеми предности е што илјадници клиенти се свидетели и не нè мотивираа кога ги покорија стапалата на успехот. Успехот е само тимски напор. Ние сме тука за да ви обезбедиме најдобрата услуга како тим.

Се радувам што ве запознав!


Pyetjet me te Shpeshta

Mund të anulojmë porosinë vetëm nëse produktet nuk janë përpunuar dhe dërguar ende.

Ju lutemi, vini re se ne gjithmonë përpiqemi të përpunojmë çdo porosi sa më shpejt të jetë e mundur, sidomos porositë me personalizime. Kjo zakonisht bëhet brenda 12 orëve të para pas blerjes.

Nëse dëshironi të anuloni porosinë, ju lutemi, na kontaktoni përmes bisedës në drejtpërdrejtë ose dërgoni një kërkesë përmes formularit të kontaktit.

Në rast se porosia është dërguar tashmë, zbatohet procedura standard e kthimit.

Ju lutemi, vini re se nuk pranojmë kthime të artikujve të personalizuar.

Kodet e zbritjes nuk mund të përdoren kur një promocion tjetër është aktiv, dhe as nuk mund të përdoren së bashku me koda të tjera të zbritjes.

Pas vendosjes së një porosie, kemi disa etapa të verifikimit për të siguruar sigurinë më të lartë për klientët tanë.

Nëse porosia juaj është e suksesshme, duhet të merrni një konfirmim porosie brenda 2 orësh përmes adresës së emailit që keni dhënë gjatë pagesës. Ju lutemi, kontrolloni folderin e spamit, mund të ndodhet aty email-i i konfirmimit.

Nëse jo, ju lutemi na kontaktoni përmes bisedës në drejtpërdrejtë ose formularit të kontaktit dhe ne do t'ju ndihmojmë në këtë çështje.

Të gjitha produktet tona dërgohen nga magazina jonë në Republiken e Kosoves.

Nëse keni vështirësi në aktivizimin e kodit tuaj të zbritjes, ju lutemi na kontaktoni përmes bisedës në drejtpërdrejtë ose përmes formularit të kontaktit.

Të gjitha porositë nuk do të përmbajnë ndonjë lloj dokumentacioni fizik, përveç një fletë-paketeje që tregon vetëm emrin e produktit(ve) që ishin përfshirë në porosi.

Për çdo pyetje tjetër në lidhje me faturën tuaj, mos ngurroni të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientëve.

Fatkeqesishte, ne nuk kemi aftësi të ndryshojmë adresën pasi detajet e porosisë janë dërguar në magazinën tonë. Nëse dëshironi të ndryshoni adresën e dërgesës, ju lutemi të kontaktoni shërbimin e transportit.

...