Skip to product information
1 of 1

Slazenger Femra, Femra

Slazenger SL.9.6542.4.02

Slazenger SL.9.6542.4.02

Regular price €66,00 EUR
Regular price Sale price €66,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.
Slazenger, një brend anglez me një trashëgimi të pasur në sport dhe stil, sjell orë të rafinuara me rrypë qeliku ose lekurë. Me një rezistencë ndaj ujit prej 3 deri në ATM, këto orë janë të përshtatshme për përdorim të përditshëm. Garancini prej 24 muajve siguron cilësi të garantuar dhe kënaqësi për klientët e tanë.
View full details