Skip to product information
1 of 1

Oraime.com

Frank Alex Fx.13041K.01

Frank Alex Fx.13041K.01

Regular price €22,00 EUR
Regular price €32,00 EUR Sale price €22,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.
Frank Alex ofron orë me rrypë qeliku ose lekurë, me një rezistencë të lehtë ndaj ujit (1 ATM). Këto orë janë të përshtatshme për përdorim të përditshëm. Me një garanci prej 12 muajve, Frank Alex premton cilësi dhe kënaqësi për klientët e tyre.
View full details