Skip to product information
1 of 1

Oraime.com

Ferrucci FC 13601M.04

Ferrucci FC 13601M.04

Regular price €42,00 EUR
Regular price Sale price €42,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.
Ferrucci është një emër prestigjioz në botën e orëve, i njohur për stilin e tyre të rrallë dhe cilësinë e jashtëzakonshme. Koleksioni i tyre me rrypë qeliku dhe rezistencë ndaj ujit prej 3 deri në 5 ATM është një përputhje e përsosur midis elegancës dhe funksionalitetit. Përveç kësaj, me një garanci prej 12 muaj, Ferrucci ju siguron për performancën dhe besueshmërinë e tyre gjatë kohës.
View full details