Skip to product information
1 of 1

Oraime.com

Daniel Klein DK.1.13566-3

Daniel Klein DK.1.13566-3

Regular price €49,00 EUR
Regular price Sale price €49,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.
Daniel Klein është një brend i famshëm për orët e tyre të dizajnuara me kujdes dhe me një shije të veçantë për detaljet. Kombinimi i rrypës së qelqit dhe rezistencës ndaj ujit prej 3 deri në 5 ATM e bën këtë koleksion të përshtatshëm për përdorim të pë...
View full details